Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 24 mars 2013

Stackars oss nordbor

Av Ann-Britt - 24 mars 2013 14:15

Iklädd Bally-kängor, thermobyxor, vinterjacka, tre filtar och sittande på sittunderlag kastade jag mig i en skitig, i all hast ur stallet framplockad, Baden-Baden-stol. Aaaaah! äntligen.


   


Första tussilagon o krokusen.


   


Vintergäck och en liten Tigerkatt.


   


Kenneth planar ut hålen i hagen. Snart nog kan vi sprida gödning. Nu känns det faktiskt som våren kanske, kanske kommer ändå.


Inne är det tomt efter Gucci. Hon brukade alltid komma upp och väcka mig på morgonen och jag lyssnar fortfarande efter hennes tassande. Ingen som ligger hos oss i TV-soffan. Ingen som vill leka kurragömma med mig eller jaga mitt morgonrockssnöre. Kenneth är ganska kass på det faktiskt :-)


Vi funderar på om Putte och Tiger kan tänka sig ett pensionärsliv inne hos oss. De är 9 år och inte för att det kommer att skilja så speciellt mycket mot det liv de lever i stallet, med värmelampa osv, osv. Men vi kan ju skylla på det. Samtidigt får vi garanterat knäkatter och 100 % sällskap. Vi får väl prova. Problemet är att de är fullständigt ouppfostrade och tämligen hämningslösa i sin jakt på mat och kärlek. Det blir nog lite livat innan vi får dem att förstå spelreglerna i möblerade rum. Vi kan ju inte ha det så tomt i vårt hus!


Söta lilla Gucci vad du fyllde upp både vårt hus och våra liv.

 
ANNONS
 
malin johansson

malin johansson

24 mars 2013 19:30

ååååå så härligt! barmark fy tusan vad det var längesedan!
jag gömmer mig lite i hus hörnen och njuter av solen :-)

http://www.havrefallen.bloggspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se