Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 20 mars 2013

Den här lille plutten ska bli pappa

Av Ann-Britt - 20 mars 2013 10:31

  


Första fölet med två G-föräldrar (Gustavsborgs uppfödning) väntas i maj. Hanna Engström som köpt både Indio och Alissa av oss blir den lyckliga "mormodern".


Mycket spännande att se vad som kommer ut av den föreningen. Alissa är en dam med sting och Indio är väl precis tvärtom, en lugn och otroligt harmonisk hingst. Det kan bli en bra kombo. En avkomma med sting och lugn? Låter väl fint.


Hanna berättar att Indio betäcker och sedan går han in i sin stora valackflock igen utan något bråk. Han är inte den som söker bråk utan tycker snarare att det är jobbigt när de andra stökar. Han har sina två hingstavkommor, från förra året, med i flocken och är duktig uppfostrare av dem. Precis så som en perfekt hingst ska vara. Dock väldigt ovanlig vill jag påstå.


Om jag inte är ute och cyklar fyller han fem år idag, eller är det sex? Kära nån vad tiden flyger iväg. Grattis! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se