Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

Ljusterapi

Av Ann-Britt - 14 mars 2013 14:17

Det hjälper ju inte att gnälla, för snön ligger där ändå. Det är bara att gilla läget. Ta ut sittunderlag, släng en filt över benen och ta en katt eller två i knät så blir livet helt uthärdligt faktiskt. Har du ingen katt går det bra att komma hit och klappa. Våra två vill ha mycket klappar.


Solen värmer underbart och snön smälter snabbt undan. Men dahliorna får nog vänta ett tag med att planteras.


Gucci får diverse sorters medicin och idag har hon knaprat i sig torrfoder i rimlig mängd. Antibiotikan är tydligen god för den äter hon som godis. Det jag sprutar i munnen är väl sådär mindre lagom gott, men det går. Trodde då aldrig att hon skulle vara så medgörlig. Vi håller tummar och tår att det onda går över.


Inatt såg Kenneth ett rådjur som åt kvarlämnat hösilage i killarnas hage och sedan gick hon bort och tog desserten under äppelträdet. På morgonen har vi ofta sällskap av räven. Det är kul när man har hästar med sig för deras doft verkar dölja vår och de vilda djuren blir inte rädda. Vi brukar kunna gå tätt inpå rådjuren och räven tar oss med ro.


Dagens kloka ord:
"Tro på det bästa hos varje människa tills hon bevisar motsatsen" 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se