Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 24 februari 2013

Nu vill jag prova att väcka mina dahlior till liv

Av Ann-Britt - 24 februari 2013 10:26

Men det är väl för tidigt? Jag inser det. De kanske inte går att väcka för min vana trogen har jag inte skött om dem alls utan de har legat i krukor i sadelkammarens fönster. Varmt och antagligen för varmt och för torrt, men så blev det. Det var kanske ändå bättre att bara låta dem vara kvar i rabatten som jag gjorde tidigare. De överlevde flera smällkalla vintrar. Det stämmer alltså inte att dahlior fryser ihjäl. Inte om de står i en väldränerad rabatt intill huset. Jag har bevis.


Mina fötter är glada för jag hittade mina gamla Ballykängor, rotade lite i dem för att tömma dem på eventuella spindlar och dammade av dem. Nu fryser jag inte om fötterna längre. Jag förstår varför de kostar en halv förmögenhet, trots att de är fula som stryk. Outslitliga. De tåler till och med att användas i stall i flera år.


 


Nej, vi har inte fått föl. Detta är Indio för ett antal år sedan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se