Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 23 januari 2013

Ledarskap är något man förtjänar

Av Ann-Britt - 23 januari 2013 17:37

Jag läser böcker om ledarskap och har diskuterat ämnet med en god vän. Det finns hur mycket som helst att säga om detta. Tittade på första avsnittet av Ponnyakuten och blev lätt bedrövad. Ungarna far som vantar och deras ponnyer drar runt med dem. En mamma säger att "ja, han bockade, stegrade och slängde av henne när vi provred och ändå köpte vi honom". Jag förstår inte hur de vågar riskera sina barns liv.


Jag kommer att skriva flera inlägg om mina tankar för det går bara inte att få till något kort om detta ämne.


Har väldigt svårt för den typ av NH som innebär att hästen ska lyda antingen det är vettiga saker eller ej som man ber om. Lobotomerad och till vilken glädje? Jag kallar det inte för ledarskap. Vem av oss skulle ha respekt för en chef som ber en springa 50 varv runt, runt till ingen nytta.


Ja, det här får bli fler inlägg och lite genomtänkta kanske dessutom... Nu mot kalvförsbiffarna och potatismoset.

 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

24 januari 2013 07:58

Jag trodde oxå jag skulle få fnatt när jag såg ponnyakuten!
man kan ju undra hur föräldrarna tänker de måste ju ha hästkunskap innan de köper ponny till sina barn!
vet ej vad jag ska säga om detta men galet förbaskad blir man på detta! det är ju inte hästarnas fel!

http://www.havrefallen.bloggspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se