Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 december 2012

Ingrid och Bianca var sååå duktiga

Av Ann-Britt - 30 december 2012 18:45

Jag jobbade Azora lite vid hand. Började inlongering efter akademiska principer. Jag tycker det är ett oslagbart sätt att börja utbilda hästar. Man ser hästen och man lär den otroligt mycket från marken. Den musklar sig samtidigt och när man väl sätter sig på den är redan halva jobbet gjort.


Nu vet jag att det finns tusen idéer om detta och jag respekterar alla andras sätt att jobba också så länge det är bra för hästen. Detta är inte något diskussionsinlägg alltså... Vågorna kan gå höga ibland och jag vet inte varför det skapar så mycket heta känslor.


Ingrid jobbade med Bianca och eftersom Ingrid är nyfiken på AR visade jag lite. Det som utmärker en duktig ryttare/hästmänniska är ju att han/hon är nyfiken på allt som är bra. Ingrid såg genast att det fanns en potential i AR för Bianca och de fick till så himla fin trav vid hand. Det här ska vi jobba vidare på. Binaca har en förmåga att lägga sig på inner bog och då är det inte lätt att få en fin trav eller rätt galopp. Det behövs frihet i bogarna. Jag fick se flera fantastiskt fina travsteg idag och det ska bli spännande att följa utvecklingen. Bianca har kapacitet! Ja, och Ingrid också!


Jag är så glad över att Ingrid kommer hit och jag är övertygad om att vi kan få till något riktigt bra framöver.


Nu försöker jag gå in mina nya fina glitterskor till imorgon. Herre gud vad det där med att gå i stora stövlar varje dag ställer till det med fötterna.    Jag som alltid trampade runt i högklackat förr i tiden. Det finns de som minns mig från jobbet på den gamla goda tiden för att jag alltid gick i skyhöga klackar och gjorde det bra dessutom. Nu vete fasiken vad det blir av det... Men jag ska plåga mig ett tag imorgon kväll i alla fall innan yllesockarna åker på. Tur att vi är med människor där vi kan vara oss själva   


  
ANNONS
 
Sara

Sara

31 december 2012 08:49

Ujuj...minns tiden med högklackat jag med. Det var då man sprang fortare med klack än utan ;) Idag är det fotriktiga skor på jobbet och jodphurs eller stövlar hemma
Vad roligt att det går så bra för Bianca och hennes matte :)

Gott Nytt År på dig
Kram

http://vogelberga.blogspot.se

Ann-Britt

31 december 2012 17:53

Nja, det är forfarande jag som är matte. Ingrid är plastmatte ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se