Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 december 2012

Så var det vardag igen

Av Ann-Britt - 28 december 2012 16:59

Julen var trevlig och lugn. Kenneths far bodde hos oss och vi åt och drack oss igenom dagarna.


Ingrid har varit och ridit Bianca ett par gånger och de går framåt. Bianca är inte lika "hag-stel" och verkar tycka att det är roligt att jobba. Jag har gjort lite övningar med Azora och fått på henne sadeln med knäppt gjord och allt. Den gick om henne! Hon är så trevlig att jobba med. Väldigt uppmärksam och lyder minsta millimeter. Jag har jobbat från marken enbart, men ställt henne vid uppsittningspallen och hoppat upp och ner, klappat och hängt lite på hennes rygg.


Idag flyttar en av mina huvudmän till äldreboende så jag har varit och burit möbler och tavlor. Försökt göra det lite mer personligt i rummet. Det är inte mycket man kan ta med sig. Värt att tänka på ibland när man sitter med alla sina prylar.


   


Bilder från förra årets blogg, på Gucci, men hon är ju värd att tittas på. Tyvärr har vi ingen snö, men lite ska komma imorgon. Och sedan skulle det regna igen. Ja ja, that's life när man väljer att bo i Skåne. 
ANNONS
 
ubitt

ubitt

29 december 2012 10:29

Underbart vackra Gucci!!!! Vet du, jag skulle nog föredra regn framför snö, i alla fall när man har så mycket vitt som vi nu...
Skönt att det går framåt med Bianca och Azora, ni har ju ert härliga ridhus att jobba i, oavsett väder!!!!

http://alpackaprinsarnasblogg.bloggplatsen.se

Ann-Britt

29 december 2012 12:09

Usch nej, hellre snö. Åtminstone när man har lerjord.
Gott Nytt till dig och din familj!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se