Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 26 november 2012

Snällaste Ninfa

Av Ann-Britt - 26 november 2012 17:20

Lilla Ninfagumman har stått på box i tre veckor och det kryper under skinnet på henne. Som tur är så är hon världens snällaste och lydigaste häst. Jag gick en promenad med henne och framdelen gick fint vid sidan om mig och bakdelen var i luften. Det var som om hon bestod av två delar. Hon är vig som en gummiboll och lyckades alltså med detta konststycke att göra caprioler gående.


Imorgon är det förhoppningsvis slutkoll och sedan får det vara nog med bandage. Jag har lovat henne att hon ska få springa i ridhuset imorgon. Att släppa i leran är säkert otänkbart än på någon vecka.Att släppa med bandage går INTE ens i ridhuset för hon älskar att rulla sig så det kommer att bli helt fullt med sand. Hon kommer att ha tokroligt. Gäller alltså att ha kameran med vid släppet.


Vi hade egentligen tänkt ge innetjejerna lite hjärngympa genom att lastträna Bianca, med hjälp av Ninfa som är mycket lättlastad, men insåg att man kan inte lasta en capriolerande häst.   


Fina Ninfa med underbara dottern Divina pryder omslaget på vår bok.


 


 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

27 november 2012 09:27

Glöm inte kameran för guds skull! det kan ju bli hur fina bilder som helst :-)
Roligt att det går så bra med Ninfa

http://www.havrefallen.blogspot.com

 
Malin Johansson

Malin Johansson

28 november 2012 07:26

jag gjorde lussebullar enligt ditt goda recept, jag pratade inte i telefonen samtidigt så allt åkte i degen som det skulle :-)

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

28 november 2012 16:32

Ha, ha så duktig du var. Men det gick prima även med telefonvarianten. Något stressigare bara, men goda blev de.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se