Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 november 2012

Kan man bli glad över att göra en rotfyllning???

Av Ann-Britt - 21 november 2012 18:26

Yes, det kan man när man tror att tanden är sprucken och ska dras ut. Då känns en rotfyllning som högsta vinsten (nästan). Tandont är inte roligt.


Är det någon som har lite extra tid som kan skicka hit lite till mig. För min räcker inte till.


Tur att Kenneths far (87 år) är pigg nog att bjuda på julbord så att vi får mat i alla fall. Hemlagat det mesta dessutom. Jag bidrar med sill, Kenneths ena bror med Janssons och den andra med något annat. I övrigt fixar farfar maten. Han har grejat och planerat i veckor och det brukar vara väldigt fint.


Jag är i bokföringstagen och jag rycks med så jag glömmer tid och rum ibland. Tänk att det kan vara så roligt när siffrorna i programmet stämmer mot bankens ;-) Det är för mina olika sociala uppdrag och det gäller att ha koll nu när årsskiftet närmar sig och allt ska redovisas. Får väl ta tag i firmans böcker också när jag ändå är igång.


 


Jag har sparat mina amaryllislökar och ska prova om de vill blomma igen. De här två kom igång i somras så de har kanske tagit ut all sin kraft, men skam den som ger sig. Jag tror jag ska sätta hela gänget i en enda stor kruka och det kan ju bli riktigt effektfullt om de sedan blommar. Får bunkra med nya lökar också annars kanske jag blir helt utan blomster till jul.

 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

22 november 2012 09:41

Jag kan komma!!!! har massor av dötid som jag inte tycker om kan jag säga!!är fruktansvärt rastlös av mig! Min Maggie är begravd och förhoppningsvis så har hon det bra i hästhimeln.Vill abar köpa en häst(Bianca, helst) men jag fååår inte, mina barn ska bearbeta honom....
Rotfyllning är inte roligt men skönt när man slipper värken för den är inget man leker med!

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

22 november 2012 17:00

Hej
Så tråkigt med Maggie, men du tog säkert rätt beslut. Det är inte lätt att sälja en så gammal häst. Man vet aldrig hur de tar en flytt och det vore väl hemskt om hon inte fick ett bra avslut. Fast det är ingen direkt tröst för dig just nu. Jag vet hur tungt det är.

Då håller jag tummarna för bearbetning av motsträvig make.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se