Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Dula har flyttat

Av Ann-Britt - 27 september 2012 18:25

Idag besiktigades Dula utan anmärkning (förutom att hon behöver banta och skos fram och det var väl inga direkta överraskningar). I övrigt var hon hel, frisk och kanonfin. Vi önskar lycka till både till Mikaela och Dula och hoppas ni får många underbara år tillsammans!


Dula tillhör de två-tre av våra ston som fixar verkningen fram alldeles själv och inte alltid med så bra resultat, när de står och skrapar och tycker vi är för snåla med maten. Hon kommer att bli överlycklig över skor för då blir det ju betydligt bättre effekt när hon skrapar :-) "Vår" fina Dula.


Hullet kommer också att ordna till sig när hon nu får mer motion. PRE är grymt lättfödda och att bara banta dem utan att motionera dem är inte lätt. Vill nog säga omöjligt. Du får ju motion på samma gång, Mikaela :-) Med er fina skogsterräng kan det inte bli annat än bra.


Det känns onekligen tomt efter henne. Hon var en av de stabila damerna som lugnade och tog hand om de andra små liven när de var snurriga. Varje individ som lämnar oss, lämnar också ett hål efter sig även om vi har en hel drös hästar. Men jag unnar verkligen Dula ett mer aktivt liv än vad vi kunde/hann ge henne.


Så här såg hon ut när hon kom till Sverige för 7 år sedan. Den andra tjejen är Estela.

 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

27 september 2012 20:31

Grattis Ann-Britt och Grattis Mikaela!! Tycker hon kan starta en blogg så vi andra får följa deras resa!!!!!

http://www.figaro16.se

Ann-Britt

27 september 2012 21:08

Tack! Jag har redan tipsat Mikaela om dig och ditt goda resultat med Figge och hans bantning :-) Ni lär nog få kontakt. Pussa "vår" lille påg från mig.

 
Malin Johansson

Malin Johansson

28 september 2012 10:33

Grattis till försäljningen, Dula får det säkert jättebra.

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

28 september 2012 21:24

Tack, det vet vi att hon får :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se