Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 25 september 2012

Skrämde nästan slag på stackars Tiger

Av Ann-Britt - 25 september 2012 17:13

Tiger, stallkatten, och jag hade trädgårdsmys. Först plockade vi lila bönor och satt på trappan och mumsade. Jag mumsade och Tiger blev klappad. Sedan vandrade vi ut i trädgården och plockade äpplen. Jag med tomater, paprika och bönor som jag höll i min uppvikta tröja. Tiger pipande av lycka. Han är grymt kelsjuk för tillfället.


Jag njöt av underbart goda Lobo-äpplen när jag plötsligt kände hur det högg till i nacken. Så himla ont. Det stack. När jag tog upp handen och höll mig om nacken kände jag hur det högg/stack till i armen. Dj-ar jag hade fått ner en geting i tröjan.

Stackars Tiger! Äpplen, bönor och paprika flög omkring och mattes kläder dessutom. Fleecejacka och undertröja rök av. Lite tur att ingen bilist passerade förbi just då.


Tiger tittade förvirrat på mig och höll sig en bit ifrån mig om ifall det skulle komma fler tomater flygande.


Nu har jag ont i hela skallen och vänster arm. Det var en riktigt giftig grej som stack mig. Det spränger och sticker och svullnar.Tröstar mig med Stiftelsen.

 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

26 september 2012 07:04

Stackars dig! tur du inte är allergisk!när stunden är som bäst så händer det alltid något som stör!!!
krya på dig

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

26 september 2012 11:52

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se