Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 september 2012

Ikväll kan alla sova tortt och fint

Av Ann-Britt - 21 september 2012 18:17

Vi förbarmade oss över våra pållar och de fick komma in redan nu till torr fin halm och gott hö. Ingen klagade det minsta över detta.

Lugnet har lagt sig efter att pojkarna flöjtat hallå till varenda tjej som kommit in. Mycket skrik för lite ull, som man säger  :-)


Den där rapsgrisen var inte dum. Det lustiga var att den faktiskt var godare dagen därpå när jag värmde upp resterna av steken. Jag tyckte det stod på förpackningen att den skulle vara klar när den var 65 gr, men urk det tror jag inte mycket på. Jag lät vår stek nå 80 gr och då var ändå köttsaften lite väl rosa i min smak. Vill gärna ha griskött genomstekt.


Vi har fått flera positiva blogginlägg om vår bok och den var boktips i Skånska Dagbladets magasin På Landet. Det gör ju att det känns riktigt fint. Troligen kommer den som boktips i en hästtidning också i slutet av månaden. Återkommer om det.


 


Vackra körhästar i Jerez. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se