Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 16 september 2012

Snacka om rivstart på dagen!!!

Av Ann-Britt - 16 september 2012 11:46

Kenneth väckte mig lite innan 7 med orden "en av småtjejerna har kommit ut ur hagen". På med mjukisbrallorna, en kofta över nattlinnet och ut. Jag glömde brillorna i hastigheten.


Jo då, hela framsidan på tjejernas hage var riven. Futura stod dock kvar inne i hagen, som tur var. Divina hade invigt nysådda hagen och Cassiopeia syntes inte till. Jag tog Futura med ett grimskaft runt halsen och Divina följde med in i stallet i varsin box. Sedan gick jag på ett håll och Kenneth på ett annat för att leta. Då ser jag att de vuxna stona betar lugnt och mycket riktigt där inne var även Cassi.


Vem vet vad som hänt när de rev sin egen hage, men sedan hade Cassi tråcklat sig in mellan väggen och staketet till en hage, ca 50 cm brett. Väl där hade hon gått längs väggen och sedan kom hon ju inte ut. Det gick inte att vända utan att hon fick stötar. Så hon fick antagligen panik och for nerför backen och rev med sig stolpar och allt, rätt in i nästa hage och rev med sig den också och sedan in i de vuxnas hage. Det såg ut som spaghetti med eltråd och stolpar i en enda röra. Cassi är helt oskadd, helt otroligt.


Då tackar vi för att vi har hållare som går sönder innan hästen gör det. En hållare som inte sprängs och en eltråd som inte ger med sig slutar illa. Hellre då byta ut 20 plasthållare.


De är lite för kreativa ibland de där små.


När jag ändå var uppe och ångan igång kunde jag lika gärna sätta mig och jobba. Nu har jag avverkat en halvdag på kontoret och tänker hålla söndag.


 


Småfjollorna :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se