Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2012

Dula och Bianca till salu

Av Ann-Britt - 27 augusti 2012 12:39

Ibland måste man ta beslut som känns lite extra i hjärtat. Som att sälja Dula t ex. Jag har gått och våndats inför att sätta henne på salusidan, men inser att nu måste jag om vi ska hitta en ägare. Det är ju inte så lätt att veta vad som finns till salu om jag inte säger det.


Vi försöker att nischa in oss på att ha egenuppfödda ston i vår avelsverksamhet och då kan vi inte behålla alla vuxna ston. Hur gärna vi än vill. I år har vi Futura och Azora som uppnått vuxen och avelsgodkänd ålder. Sedan har vi Aciano som avelsgodkänd hingst.


Vi står med ett helt gäng unghästar som måste tränas på olika sätt när höst och uppstallning kommer. Azora ska fortsätta sin tömkörningskarriär, Futura ska påbörjas vid hand och likaså Aciano. De andra Bailarino, Divina och Cassiopeia ska "bara tämjas lite".


Både Dula och Bianca behöver sättas igång och det kommer att kräva lite tid från den som köper, men jag lovar att de är värda all tid. De är underbara ston och har så mycket kärlek att skänka sin ägare.


Priset är inte så viktigt som att hitta rätt ägare. Vi har satt 30000:-, exkl moms (37500:- inkl moms) och det är som ni förstår ett mycket, mycket bra pris. MEN då alltså till rätt ägare. Det ska vara någon som har tid och vill ge ett bra hem där de får stanna länge, länge.


Jag har lagt upp dem på salusidan på vår hemsida idag.


Hör av dig om du, eller någon du känner, är intresserad.


www.gustavsborg.com


 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

27 augusti 2012 15:28

Ja man blir ju så sugen att köpa häst men jag måste ju få min maggie till ett härligt pensionärs liv först! men jag måste in och kolla hemsidan genast :-)

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

27 augusti 2012 19:12

Det är väl en god idé att ha en "påläggskalv"?

 
Malin Johansson

Malin Johansson

28 augusti 2012 08:53

Jag blev enormt sugen på Bianca, men jag är 1,69. Kanske blir lite stor på henne!På videon rör hon sig jättefint, har du henne hemma?
såg ut som hon blev riden i ett lite varmare land...

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

28 augusti 2012 09:09

Hej Malin
Jag är 174 och känner mig inte stor på henne. Hon är en maffig dam, viktbärande och mjuk som smör att sitta på. Hon finns här hos oss. Videon är från Spanien när hon blev inriden.
Hon har gått med på några kurser och alltså då lånats av olika ryttare. Alla har blivit väldigt förtjusta i henne. En riktig pärla.
Ring mig gärna om du vill veta mer.

 
Malin Johansson

Malin Johansson

28 augusti 2012 10:32

Absolut jag kommer att ringa dig :-)
åååå så nyfiken jag blir

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

28 augusti 2012 10:48

Jag ser fram emot det :-)

 
ubitt

ubitt

12 september 2012 06:53

Svårt och sorgligt att sälja, men nödvändigt ibland. Speciellt om man har så många som ni, och föder upp!
OM jag vore yngre och friskare, är PRE eller morgan en ras som jag verkligen skulle önska mig. Så vackra och så kloka!
Hoppas att ni hittar bra nya ägare till guldklimparna!!

http://alpackaprinsarnasblogg.bloggplatsen.se

Ann-Britt

12 september 2012 08:55

Det verkar inte helt hopplöst att hitta någon.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se