Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 24 juni 2012

Samma plats, samma tid men RÄTT DAG!

Av Ann-Britt - 24 juni 2012 17:19

Idag fick vi till det på samma dag som de andra dessutom. Glada skratt mötte oss när vi rullade in imorse. Men det bjuder jag på. Man kan ju inte lyckas varje gång...


Det var många besökare trots det fullkomligt usla vädret och vi hade riktigt trevligt. Turligt nog hade jag packat med mig kläder som inför en Nordpolsexpedition och det behövdes. Fy för den lede så regnigt och ruskigt det var idag.


Vi träffade många bekanta och jag fick förhandsbeställningar på vår bok. Mycket kul!


 


Ett trevligt körekipage.


 


Mari och Imperioso sprang sig varma.


 


Se, vilket steg hon har. Ja, hästen är inte så dum han heller. Det var ju tanken att vår Dula skulle fått föl med denne vackre herre, men det blir inte alltid som man planerar när naturen vill annat.


Ikväll tar vi in hästarna. Ska iväg och köpa ett par höbalar hos en god vän. Annars skäller våra vänner på oss. Minsann om de vill ha bara halm en hel natt! Det är utlovat regn hela natten, hela morgondagen och påföljande natt. Puh! när ska vi få möjlighet att slå vårt gräs?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se