Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Spännande meddelande på Facebook

Av Ann-Britt - 31 maj 2012 17:58

Jag hade missat den där fliken med Meddelande - övriga på FB. Där hamnar alla meddelande från folk man inte är vän med. Där låg visst 38 stycken! Mycket spännande läsning. Ett var från en advokat och jag hade ärvt en väldig massa fina saker och ett var ett frieri. Tó dé. Ska jag svara?


Fy för den lede så kallt det blivit. Efter en dag vid datorn (igår) var jag bara tvungen att gå ut i hagarna och borsta min kära hästvänner och jag passade på att verka Aguilas hovar. Excellent sätt att bli varm på. Mina katter följde med mig ut i hagen. Putte tröttnade efter ett tag, men Tiger satt kvar och väntade tills jag var klar så han fick en liten kelstund utanför hagen. Mina sötaste småvänner.


Putte snörvlar fortfarande och hostar lite trots medicinen, men Tiger är kry. De är i alla fall mycket piggare.


 


Vår fina kastanj och den sex meter höga syrenen (syns mellan huset o stallet). I år ska vi nog ändå ta ner de allra högsta grenarna i syrenen. Den behöver föryngras.


 


Äppelträden ska också få sig en omgång, men det får bli senare i sommar. Tja, det har jag sagt i några år nu. Det närmsta beskar jag ifjol och det har blivit rätt OK. Det är någon gren kvar som sticker rätt upp, så den får åka i år. Som vanligt går det med en väldig fart när jag väl sätter igång. Allt ska göras genast så jag tog mig inte tid att hämta en stege så jag kom högre upp. Nix, här och allt och nu på en gång. Det jag inte nådde från marken fick vara. Tar jag mig tid att tänka kommer jag på att jag har något annat för mig, så det är lika bra att köra... En usel såg hade jag dessutom. Nu har jag investerat i en ny. Uh, vad jag ska såga! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se