Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 maj 2012

Nu är vi på sluttampen med boken

Av Ann-Britt - 30 maj 2012 10:03

Vi knåpar på, var och en på sitt håll, Katrin och jag. Katrin med bilderna och jag med texten. Jag glömde både tid och rum igår och satt hela dagen med vårt bokprojekt. Helt otroligt att så lite text kan ta så lång tid att få ihop.


Vi är inne i redigerings- och fixarfasen. Såååå kul och jag blir alltmer övertygad om att den blir kanonfin. Planen är att den ska vara klar till Hästens Dag på Krapperup, den 23 juni, men det är nog lite knappt om tiden. Skam den som ger sig, så vi försöker. Även om inte vi säljer vår bok, kan jag rekommendera Hästens Dag. Vi har varit med många år och haft tur med vädret alla gånger (utom en, så det räknas inte) och jag har lyckats bränna mig varje gång också. Ska vara lite mer noggrann med solskyddet i år, om solen behagar komma tills dess. Jättetrevlig hästshow och folkfest.


 


Va, vill du ha hjälp med nåt, undrar Tiger


 


Äsch, jag tror du klarar dig själv matte....


Jaha, så mycket var den kattens hjälp värd. Men det räcker med hans underbara sällskap. Både Putte och Tiger har varit snuviga och går på behandling. De tyckte först att jag var rysligt besvärlig som smetade på dem gegga. De slickar i sig medicinen och den är nog inte så god. Men nu verkar det som de förstår att jag försöker hjälpa dem och de har varit alldeles makalöst keliga. Bara ett par dagar kvar på behandlingen, som tur är.

 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

30 maj 2012 13:34

Vad roligt att det börjar bli klart :-)
härligt sällskap hade du visst oxå.
Lät roligt med hästens dag

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Britt

30 maj 2012 17:02

Då har du ju anledning att ta en sväng till Skåne och gå på Hästens Dag.

 
Malin Johansson

Malin Johansson

31 maj 2012 10:29

jag ska försöka

http://www.havrefallen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se