Gustavsborg PRE

Alla inlägg under april 2012

Av Ann-Britt - 10 april 2012 17:26

Jag hade goda föresatser att ta en semesterdag idag, men Luther kom ikapp mig och tyckte att jag skulle ta itu med högen på kontoret. Han hade nog rätt och nu är det mesta avklarat. Diskhögen i vasken vägrar jag att ens titta på just nu. Det får bli morgondagens projekt och diskmaskinen blir forhoppningsvis lagad/rensad snart. De nya miljövänliga diskmedlen är inte så bra när det gäller att hålla slangar och rör rena. På tok för milda! Jag hör hur det skramlar i köket NU    så jag tror Kenneth tar sig an högen här inne. Den i lektionslokalen får komma på min lott imorgon.


Kursen var mycket lyckad och jag tyckte de flesta gick härifrån med ett leende på läpparna. Alla ryttarna fick hjälp att komma vidare i sitt arbete och hästarna såg också nöjda ut.


Våra pojkar tyckte livet lekte när de fick sällskap i stallet. Tanken var att de skulle varit ute under kursen för nu är vi två boxar kort i stallet. Men vädret svängde om och blev ju grymt i fredags och det kändes inte kul alls att låta dem gå ute hela helgen. Vad gör man när man är en blödig matte, jo man trycker in fölen till mammorna igen och så var saken biff. Vilken tur att de fortfarande går tillsammans på dagarna och inte är helt avvanda. Pojkarna myste!


Regnet och blåsten har bara fortsatt och 10.30 hade Aguila en nära-döden-upplevelse och krävde att få komma in. Då går hennes hemska ägare in och fikar!!! Hon lät hälsa att det var det mest idiotiska hon varit med om. De fick härda ut till kl 12.30, men då gav vi med oss. Hela gänget vandrade in och vi är vänner igen.


 


Venus på kurs.

ANNONS
Av Ann-Britt - 9 april 2012 13:46

Det blev en väldigt lyckad kurs, trots ruskigt påskväder och vår diskmaskin som helt plötsligt vägrade samarbeta med oss.

Det tämligen vidriga vädret fortsätter och pojkarna har räddats från en säker död (enligt dem själv) och de står nu i stallet.

Ha en fortsatt god helg!!!

ANNONS
Av Ann-Britt - 5 april 2012 18:51

Oj, vad det är full rulle just nu. Mycket nytt på gång och förberedelser inför helgkursen. Har intresseförfrågning från USA på häst och lite annat. Men avståndet gör väl det hela mindre troligt. Fast det är kul ändå.


Fick Hingst- o Stuterikatalogen med posten idag. Hjälp så många hingstar det finns nu som står till förfogande för avel. Det märks verkligen att rasen ökar lavinartat i Sverige. En hel del fina fanns det dessutom.


Återkommer. Önskar er alla en riktigt fin påskhelg!

Av Ann-Britt - 3 april 2012 18:01

Nu ligger sillen och "puttrar" i ättika och imorgon ska jag fixa med de olika inläggningarna. För det blir sill-lunch på kursen på påskafton.


Jag har öst fjädrar över en hibiskus och det blir fin miljöträning för hästarna. Jag hade först tänkt klä sälgen vid ridhuset, men jag var snäll nog och drog mig ett par meter bort. Vi får se vad våra grabbar tycker när vi tar in ikväll.


 


Synkronicitet är intressant! Saker och ting händer när man bara låter saker och ting vara och komma av sig själv. Nu är det två personer som kontaktat mig angående kursidéer och båda dessa personer hade jag själv tänkt ringa. Vi har lärt känna varandra via Facebook och på något sätt fått extra bra kontakt. Visst är det spännande? Sofia och Mia vi ser verkligen fram emot gott samarbete med er. Olika kurser, men ändå lika.

Av Ann-Britt - 2 april 2012 18:52

Vi mätte våra "små" igår och de ser ut som JAS plan och växer så det kankar. Båda småtjejerna är fem cm högre bak än fram. Ser lite komiska ut. Cassopeia är 145 fram och 150 bak. Jösses, hur stor ska hon bli.

Baila hade som tur var tagit en stilla månad och står kvar på 161 cm. Han fyller 2 år imorgon. Han var vår påskpresent när han föddes. Det blev en tidig påskafton, eller sen långfredag hur man nu vill se det. Känns konstigt att inte ha några vaknätter alls i år, men rätt skönt också. Fast lite tomt blir det utan små bebisar.


  Divina förra året.


För övrigt är det så kallt så jag snart smäller av. Tycker inte om det här! Vi som ska ha stor kurs i helgen med Bent Branderup. Vi vill ha varmt och vindstilla, tack!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se