Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Hage med sjönära läge

Av Ann-Britt - 26 februari 2012 19:43

Vi har haft sjöar i alla hagarna, men nu börjar de försvinna. Jag tror inte det är någon tjäle alls i marken för det rinner undan ganska fort.


Tjejerna har haft jättekul med sin sjö. Det har varit vamos a la playa emellanåt och då har alla galopperat iväg till pölen och de allra modigaste har vadat omkring i den och plaskat och haft hur kul som helst.


Idag satt vi ute och solade en stund medan vi tog vår förmiddagskopp. Tegelväggen var alldeles varm och det värmde genom jackan. Underbart!


Imorgon kanske minsann att jag ska skaffa en ny datorburk. Är så gammaldags att jag vill ha kvar en stationär. När jag nämnde för Katrin ("min" fotograf) att jag funderade på Indesign sa hon lite försynt att då kanske du måste ha en lite nyare dator. Kan det vara så? Tror hon har rätt för min blir långsammare för varje dag och mina försök att snabba upp den gör att den går ännu långsammare.

Kenneths dator, som verkligen var på fallrepet, har helt plötsligt spurtat upp sig. Vi hotade med att slänga ut den genom fönstret och köra över den med traktorn och det satte fart. Det trådlösa nätverket, som varit dött i ett par år, hoppade igång och med snabb fart dessutom. Den är blixtsnabb med alla annat också.

Mycket lustigt. Nu ska vi prova om projektorn också fungerar, för den kopplingen försvann när vi servade datorn en gång i tiden. Hm, borde ju vara så att grejorna blir bättre när man lämnar in på service...


 


Azora, för snart fyra år sedan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se