Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 16 februari 2012

Oj, så mycket hö det går åt nu

Av Ann-Britt - 16 februari 2012 19:28

Vårt lager med hösilagebalar sjunker betänkligt snabbt. Det blir till att köpa in när våren närmar sig. Jag som trodde vi fått in tillräckligt i somras. Men kylan har gjort att det inte finns något kvar att gnaga på i hagarna. Lunchning är absolut nödvändigt.


 


Har spenderat eftermiddagen med att ladda ner diverse upp-speednings-program till datorn och kanske det gjort lite nytta. Det blir nog till att skaffa ny burk trots allt. Märkligt hur snabbt teknikens under åldras.


Jag kikade på Cesar Millan tidigare i veckan och jag tycker folk är så roliga när de skaffar hund (särskilt i USA). De kan ingenting om hundar och så köper de t ex en varghybrid. De klarar inte av att hantera den och den beter sig halvt livsfarligt. Jamen då skaffar de en till som sällskap och så har de två galna stackars understimulerade hundar, för man går inga promenader med dem. Ojdå ska man göra det? Ibland toppar de med en omplaceringspitbull eller liknande. Perfekt och kaoset är ett faktum.

Fast de som skaffar minihundar som regerar hela familjen är nästan ännu roligare att titta på.

Men man ska inte skratta åt eländet antar jag. Det är faktiskt lite synd om dem, men ännu mer synd om de stackars hundarna.

Vi har ingen hund och får inte köpa någon för katten Gucci heller, men mycket av träningen går att överföra i tänket med hästar också. Så jag kikar och grunnar och snappar upp små guldkorn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se