Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 20 december 2011

Lyckad "tränings"kväll

Av Ann-Britt - 20 december 2011 20:42

Killarna är jätteduktiga med släpet. Man bara lastar på och sedan är de hur lugna och fina som helst. Trägen vinner!


När det blir så misslyckat som för ett par veckor sedan är det lätt att glömma att vi faktiskt har lasttränat ett stort antal hästar vid det här laget. Det måste ju var 20-30 stycken, unga som gamla, vi lärt åka släp.


Kenneth tömkörde Azora och sedan lastade vi henne och Aguila också. När vi nu ändå var i farten... Det gick som en dans och nu ska vi bruka allvar att åka upp till Söderåsen och promenera med dem. Kan göra underverk i juletid att skaka om valkarna lite   . Både deras och våra.


Två julbord är avverkade och nu är det lugnt fram till julafton. Då kör vi så det ryker igen. Hemlagat julbord. Det är allt bra bäst det. Min lott är att göra ris á la Malta. I fjol kom jag inte ihåg om det var lättvispad eller hårdvispad grädde man skulle ha. Jag hårdvispade och kan tala om att det är INTE så man ska göra. I år lovar jag att lättvispa den så man slipper hammare och mejsel för att få upp en klump på tallriken.


Nu väntar Lewis på Danmarks TV. Spelar ingen roll om det är en repris för det är så härlig dialog. Goder afton på er.

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

20 december 2011 22:00

Hoppas ni får en underbar jul med eller utan grädde...

http://www.naturligdressyr.se

Ann-Britt

21 december 2011 09:42

Tack detsamma. Glöm inte att göra gröt till stalltomtarna. Viktigt att få med sig dem direkt när man kommer till ny gård. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se