Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Rara gossar och busigt föl

Av Ann-Britt - 31 oktober 2011 11:07

Gossarna orkade röra lite på sig i ridhuset. Aciano har varit väldigt tonårsstel, men nu börjar man se att det finns potential i grabben. Bailarino är däremot i tonårsstadiet nu och rör sig väl sådär som man kan förvänta sig av en 18 månaders unghingst. Man ser att det finns där, men det är gömt...Den där lilla Cassiopeia hon körde "ta-mig-om-du-kan-leken" i lördagskväll när vi skulle ta in. Vårt tålamod är inte det bästa på kvällen. Lördag var det, trötta var vi och då ska de bara rada upp sig och stå still och följa med snällt. Men Cassi hade andra planer. Vi hade inte minsta lust att leka och till slut var det bara Estela och Cassi kvar i hagen. "Jippi, så kul då kan du och jag springa runt mamma", trodde Cassi. Men ack nej! Jag och Estela stod helt lugnt vid grinden och väntade. Cassi sprang runt som en toka och pep av glädje. Krumbuktade, bockade och försökte få mor med sig. Estela var mäkta irriterad och jag får nog erkänna att så var även jag. Jag stod och tänkte "Azora var lika dj-lig och se hur trevlig hon är nu" - "Ge inte bort henne till grannen just nu, vänta och se" osv.

Till slut var det ju inte ett smack kul att springa runt alldeles själv så då kom hon och ställde sig kloss intill mig och riktigt bad om att få grimman på.

Så här i efterhand inser jag också hur kul det var, men just då var jag inte så road. Följden blev i alla fall att igår ställde hon upp sig fint. Hon är rysligt smart den lilla och kom nog ihåg att det var ganska trist när inte mor hängde med och inga andra var kvar ute heller.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se