Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2011

Gossarna i ridhuset

Av Ann-Britt - 29 oktober 2011 16:37

 


Vi gör "förtvivlade" försök att få gossarna i flygande fläng, fångade på film. Men de här två är så laid back som man kan bli. Det är ju i och för sig väldigt rart för det innebär att man hanterar dem utan problem. Men för tusan ni kan väl bjuda på lite halli-galli och tjusig trav!

Nä, vi vill hellre sitta i ditt knä och lukta på blommorna, snälla matte.


Vi får jaga runt dem en runda imorgon också så får vi se om något kan tänkas godkännas och visas.


Vi släppte stona i nya hagen igen idag. Det har torkat upp och de var tacksamma över allt gräs. De har sansat sig också och det verkar som de insett hur himla fin den där farliga hagen är. I alla fall för tillfället....

 
ANNONS
 
Magda

Magda

29 oktober 2011 22:34

Hi,hi händer väl när man minst anar det! Ska maila över mammas bilder när de bjuder upp i hagen:-) ganska suddiga men man ser att de är igång iaf. Vad härligt med Bianca terapihäst! Hon kanske blir en "keeper" för er och din alldeles egna häst! Kanske ska ta en utflykt till er och få en ridtur igen;-) kan ta med min barbackapad så kanske du kan prova? OBS risk/chans att du också blir "barbacka-frälst"!

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

30 oktober 2011 11:39

Du är välkommen hit om du vill rida! Barbacka, nja jag vet inte om jag är så modig numera. Men Bianca har en bred och fin rygg att sitta på utan "besvärande" manke eller andra benbitar som sticks.
Ja, hon blir nog en keeper. Man får boka föl istället med henne som mamma.

 
Magda

Magda

31 oktober 2011 21:02

ja hon var bekväm att sitta på, padden upplever jag är bra när det "sladdas" i kurvorna och är lite lättare att sitta lugnt om det blir lite fart:-)

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

1 november 2011 08:52

Här sladdas det inte förstår du... utan det är lugnt och fint. Hon tar hand om matte ju!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se