Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2011

Träning idag också!

Av Ann-Britt - 26 oktober 2011 16:39

Azora var lite sotis igår när hon inte fick gå med till ridhuset. Idag blev det alltså hennes tur plus Futura. Vi kör fyra gånger med Futura denna veckan och ska se om jag kan få ner hennes energi till lite sansad nivå. Hon är vår lilla bimbo. Hon kan springa 50 varv utan att fundera på varför. Lite tankeverksamhet är att föredra. Men hon är söööt och snääääll. Fast en stor polett ramlade ner idag och hon var helt cool på slutet. Vi stod lugnt och fint och tittade på när Kenneth och Azora slutförde sitt arbete.


   


Här iklädd nya fina grimman från Ewa. Den passar känsliga hästar eller mer utbildade (gäller nog inte denna damen utan hon faller i kategorin känsliga). Visst är den tjusig? Kan beställas hos :


http://www.naturligdressyr.se/


Kenneth tömkörde igen och vi tager vad vi haver. Hittade inte våra tömmar så det blev en liten mix av diverse linor. Helgkursen har verkligen gjort underverk. Jag kunde trassla på Azora gjorden, enhandsfattning, med två hästar i den andra handen plus alla linor och grejor och hon stod helt still. Inte så illa för en unghäst som haft gjord på sig en gång tidigare. Azora är ingen bimbo får jag nog tillägga.

 
ANNONS
 
Magda

Magda

26 oktober 2011 20:05

Och vad fina de är! Och vad duktiga när är allihopa! Skrattade högt när jag läste förra inlägget.."mer Ewa Angantyr åt folket", roligt men så himla, himla sant! Tycker det är kanon att du/ni hittade henne, hennes filosofi tilltalar mig massor. Och tänk att mina hästtjejer ska få bli inridna precis så som jag drömt om men fått många skratt och skak på huvudet när jag sagt att jag vill rida in mina bettlöst. Lång väg kvar förvisso, men ack så skönt att veta att det faktiskt går.

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

26 oktober 2011 20:49

Vi får vara pilotfall med Azora, men jag är helt övertygad om att det kommer att fungera. Kapson fungerar ju utmärkt, så varför inte en repgrimma?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se