Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2011

Denna sanslösa höst

Av Ann-Britt - 10 oktober 2011 17:51

Det kan väl inte bara vara jag som snart spyr på allt regn?  Tur att vi fick kört iväg vår gödselstack i rättan tid. Nu hade det nog inte gått att komma ut där. Det är sjöar överallt.

Vi tar in killarna också. Jag tror de behöver torka upp sina små fossingar. Lösdrift i all ära, men det ska ju vara berikande för hästarna.


Igår jobbade vi med Bailarino och Futura. Det är kul att Kenneth också börjar träna lite och det är väldigt nyttigt att vara två när man gör NH. Nyttigt att ha ett par ögon till som ser vad man gör för fel när det inte funkar som man tänkt sig. Man kan ju nästan alltid utgå ifrån att man själv står för felet och hästen gör rätt. Antingen positionerar man sig fel, backar fast man tror att man står still eller något annat oklart budskap.

Hästarna var duktiga och de verkar så nöjda när man äntligen förstår hur man ska göra för att de ska förstå. Bra lärare är de!


Vi ska ha med egna hästar på Ewas kurs den 22-23 oktober. Jag tycker att NH/Naturlig dressyr är så intressant, speciellt med alla våra unghästar. Kursen är fulltecknad och den är behaglig eftersom vi bara är 6 hästekipage. Dagarna blir inte så långa och det är tämligen hanterbart att vara både arrangör och deltagare då. Vi ser verkligen fram emot Ewas besök.

Vi har inte bestämt vem vi ska ha med. Kanske Azora, som ska ridas in i år och kanske unghingstarna. Vi får väl se. Det kanske blir lite av varje...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se