Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 29 september 2011

Kan jag få 10 timmar till per dag, tack?

Av Ann-Britt - 29 september 2011 10:32

Tiden räcker inte till!


Igår skrevs våra föl in i stamboken. Cassiopeia stod och tittade på när veterinären grävde i Divinas hals och försökte få ut bloddropparna till DNA-testet. På femtonde försöket lyckades det. När vi sedan kom till Cassi sa hon "stick och brinn och ta din nål med dig". Hm, nåväl kanske inte så bra. Blodet är ett måste till ANCCE. Lillstumpan fick drogas och så fick vi äntligen de dyrbara dropparna.

Båda skrevs in som bruna, men det är lite lurigt med Divinas färg. Hon ska inte säljas så det spelar ingen roll. Vi får se vad det blir. Kanske stickelhårig ljust brun, kanske skimmel. Dock inget vitt runt ögonen.

Vi gör antagligen färgtest, mest för att det är kul att se vad de kan lämna för färger själv och då får vi ju svaret på vilken färg de är också.


Vi har utländska spekulanter på två hästar. Vi får se om det leder till köp. Vi borde alltså göra videofilmer och skicka till Tyskland och England. Besök från Tyskland i november. Den lilla filmsnutt vi lyckades uppbringa övertygade i alla fall till att boka en resa hit.


Nu bestämde min lilla faster sig för att det var dags att lämna jordelivet och som en av få släktingar föll det bl a på min lott att ta hand om allt som ska tas om hand när sådana saker händer. Lilla faster har det säkert mycket bättre nu, men visst känns det ändå konstigt när en människa försvinner. De där 10 extra timmarna jag ber om hade behövts just nu.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se