Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 juli 2011

Grimma på Divina

Av Ann-Britt - 27 juli 2011 22:01

Hon har varit en svår nöt att knäcka den där lilla Divina, men idag sa hon OK till grimman, precis som om hon alltid haft den på sig. Hade vi inte grimtränat en hel drös föl sedan tidigare hade jag trott att det var mig det var fel på. Ja, det är inget fel på henne heller hon krävde bara mer tid än de andra. Hon är en pärla. Vet inte om hon blir skimmel eller brun. Det ser onekligen mest ut som brunt. En brun pärla.


Kajsa och jag skulle verkat killarna idag, men jag har haft "rötmånadskänning" och var inte pigg på att stå dubbelvikt och verka pojkar.

Det blev en stund i hängmattan istället. Efter den pausen var jag hyfsat pigg så Espera och Dula fick jobba lite.


Sedan hämtade jag Corazona och tog in henne ensam i stallet och borstade och som avslutning på äventyret fick hon gå något varv på lina på gårdsplanen. Hon var jätteduktig. En trygg tjej.


Fick glada besked att vi nog får Finlandsbesök i nästa vecka. Det ska bli trevligt att träffa Corredors ägare igen. Nu är det drygt två år sedan de var här och tittade på drömhästen, Kerstins spanska prins.


 

Corredor som liten, liten.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se