Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 26 juli 2011

Kikar fram under mösskanten

Av Ann-Britt - 26 juli 2011 09:54

Idag regnar det inte gott folk! Helt magiskt och jag har hittat ett hål i min grå heltäckande mössa, som jag kan kika ut igenom.


Jag jobbade Dula, Bianca, Azora och Futura innan vi släppte ut dem. Har som plan att ha fyra ston, som går att sitta på i slutet av augusti. Den som siktar mot stjärnorna... Futura står förstås inte med på sitta-listan utan det är Espera, Dula, Bianca och Azora som gäller. Futura var inne och gick runt lite i ridhuset. Hon är bara två år så det finns gott om tid än, men det skadar inte att hon lär sig vara själv därinne och går fint och prydligt bredvid mig. Nema problema, sa hon.


Jag fortsätter pigga upp mig med Katrins fina bilder. Jag har satt ut Corazona till salu och här är hon tillsammans med sina två hagsystrar.


 

Superfotograf förstås Katrin Nilsson, Lotus Lens 


Azora längst till vänster, Corazona och Futura. Jag tycker Katrin kunde ta och bosätta sig här och bara gå omkring i våra hagar och fotografera. Hästarna blir ju motionerade samtidigt och Stefan, som får springa och skrämma dem hela tiden.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se