Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 juni 2011

Äntligen en kväll vi kunde sitta ute

Av Ann-Britt - 22 juni 2011 09:23

Igår kväll var det då äntligen väder att bara sitta i en stol med ett gott glas vin. UTE! Det har för sjutton regnat i veckor nu, i alla fall till och från.


Vi köpte en god köttbit och fick oss en god tisdagsmiddag.
Jag kan bli sådär dumsnål när jag ska köpa kött och gå och gnälla över pris och kvalitet och att de stackars djuren säkert inte har det bra och jag vet inte allt jag hittar på för att det är dyrt. När jag sedan tittar på vad den där middagen kostade är det i princip samma som två högst mediokra "dagens rätt" skulle kostat oss. Vi äter sällan lunch ute och antagligen har jag blivit extra gnällig p g a det.


En bekant berättade att de är ett gäng som träffas och de köper riktigt dyra, goda viner och superbra kvalitet på råvarorna. De lagar maten tillsammans och detta låter mycket trevligt. De flesta av oss betalar gladeligen 300:- för ett medelbra vin på en resturang, men skulle inte ge 200:- ens för fredagsvinet hemma. Jag ska börja anamma hans idé. Skippa restaurangerna, om ni brukar gå på sådana, laga maten tillsammans med vänner och få ännu bättre kvalitet samtidigt som ni har trevligt och kan prata med varandra och umgås.


 

Nu ska jag iväg och handla ekologiska citroner för idag skiner solen och flädern kan plockas (innan de härliga svarta lössen tar sig an den...)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se