Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Flädersaftsdags

Av Ann-Britt - 21 juni 2011 15:54

Det är sådär lite halvtrögt både med sommarväder och bloggidéer. Jag pysslade med hästarna igår när de stod inne och det var en mysig eftermiddag. Passade på att verka några av dem. Hovarna är inte hårda och omedgörliga precis efter allt regnande. Lättverkat med andra ord. Annars har våra hästar kanonbra och stenhårda hovar. Det är knappt jag rår på dem med tången emellanåt.


Idag har jag jobbat med mina sociala engagemang. Vi var planerat strömlösa i förmiddags så jag passade på att åka till banken och uträtta ett par andra besök.


Jag hade tänkt mig att ta några fina kort på Bailarino igår, med honom iklädd utställningshuvudlag, men han tyckte det var onödigt med fina profilbilder. Trots att jag stod och strösslade halm över hela mig för att få lite uppmärksamhet så nähä, det blev inte en enda fin bild. Tänk att det ska vara så himla svårt att fotografera hästar.


 

Flädern blommar för fullt och om det bara kunde bli fint väder en enda dag kunde jag plocka blommor och göra saft. Nu regnar all den goda smaken bort.

 
ANNONS
 
Magda

Magda

22 juni 2011 09:34

Då är det inte bara jag som har "konstigt" gräs i år då, med tanke på förra inlägget? Förra året hade jag för mkt gräs för att kunna ta tillvara/ få det avbetat och i år börjar det knipa redan nu!
Har också fläderträd men har aldrig fått tummarna ur att göra ngt med dem, tänkte få ändring på det i år! Har du ngt enkelt, bra recept som t o m jag klarar av?

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

22 juni 2011 09:50

Gräset är verkligen mycket konstigt i år, aboslut.
Jag lägger ett recept i ett nytt inlägg. Lycka till!

 
Ingen bild

Magda

22 juni 2011 10:07

tack:-)

Ann-Britt

23 juni 2011 17:23

Lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se