Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Nähädå - inga föl än

Av Ann-Britt - 17 maj 2011 08:35

 

Jag står här och växer, säger Ninfa. Hon är fullständigt otymplig nu stackarn och rör sig sakta. Det måste bli en befrielse när den där klumpen behagar komma ut. Estela gör lite framsteg, men det dröjer nog ett par dagar.


Vi gör en ny hage. Vi kom fram till att vi behöver inte allt hö vi producerar och det finns ingen ekonomi i att sälja, när man hyr in tjänsterna. Då har vi mycket mer glädje av en ny ren hage.


 

Borta i fjärran finns en bil och två "gubbar"...


 

En stor stark "svärson" är helt OK! Det gick som en dans och de hann med nästan hela kortsidan innan himlen öppnade sig IGEN. 


Idag tar de paus på förmiddagen. Kenneth har Rotarybesök från Brasilien. De ska titta på något så oromantiskt som soptippen i Helsingborg. Förra året var det besök från Uganda och de var lika fascinerade av vår svenska sopsortering. Biogasanläggningen här i Gunnarstorp var toppennumret och den ska även de brasilianska gästerna besöka. Tänk med så enkla och billiga medel de skulle kunna bli av med massor av sopor och dessutom få ut något ekonomiskt bra av det hela. I Uganda hade man inga problem, sa besökarna, för där slänger man bara allt på gatan...

Ett tips för stöd till 3-världen alltså. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se