Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 30 april 2011

Snopet Valborgsfirande

Av Ann-Britt - 30 april 2011 18:15

Jaha, här sitter jag vid datorn en Valborgsmässoafton. Vi som skulle lagat mat tillsammans med dottern. Men hennes kylare packade ihop, på bilen, när hon skulle köra från sin skola i Halmstad och nu är Kenneth på väg med bil och bilsläp för att hämta hem henne. Där smög sig den matlagningskvällen. Jag är dock glad över att det är inte var mer allvarligt än så.

Vår pigga dotter drar på sig träningskläderna och joggar en runda medan hon väntar på pappsen.


Kenneth har kört ut gödning och vi hoppas på det utlovade regnet imorgon.


De två gravida och ungtöserna har fått gå i frodigt gräs idag. De får beta av gästhagarna. Mycket gott tycker de och de ser helt trötta ut efter allt tuggande.


Estela har varit lite mysko idag. Litet juver fortfarande, men något är på gång. Hon har varit så lugn och lite frånvarande. Kanske att det blir något den här veckan ändå. Ninfa får vänta ett tag. Det är på tok för tidigt än, även om hon ser ut att vara sprickfärdig.

Jag tömde Estelas box idag. Puh, där var några kärror att köra ut! Det är rent och fint och jag har lagt in spån i botten. Det doftar gott! Nu kan bebisen få komma.Småknoddarna är helt trygga i sin hage och vågar sig ut på upptäcksfärder ner mot byn. De är världens gullungar. De står så fint och äter kraftfoder ur sina hinkar och blir borstade och fixade med. De använder inte skjulet utan ligger i höet. Vi får väl se om de tar tak över huvudet om regnet kommer.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Alex

30 april 2011 21:50

man kan ju tillägga att träningsväskan alltid ligger i bilen för ja inte ska ha den dåliga ursäkten att inte ha kläder me när man kör förbi gymmet. :P ibland får man överlista sig själv :P

Ann-Britt

1 maj 2011 09:00

Smart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se