Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Ibland får jag sansa mig lite...

Av Ann-Britt - 31 mars 2011 16:29

Jag är född optimist och tror att jag kan och hinner allt. Men ibland får jag lugna ner mig lite ändå, kanske.

Den 7 maj är det Championat i Åstorp och det hade ju varit kul att åka dit med Azora. MEN nu fölar Estela just den dagen om hon följer planen, vi har kurs med Hanna och det är en företagsmässa i Ängelholm fredag-lördag, som vi är med på.

Kanske att något får tas bort. Känns som "Fem myror..." Vad ska bort?

Inte lätt att välja, men tyvärr får det bli Championatet. Det är ju ett till hösten också. Dock 55 mil bort.


Estela har haft två väldigt enkla förlossningar, men det betyder ju inte att denna blir det. Det betyder inte heller att hon verkligen fölar den 7 maj. Surt dock att stå där och inte kunna åka iväg med Azora om vi ställt in oss på det.

Ninfa har haft fyra enkla förlossningar, men sist lossnade inte moderkakan och jag har i minnet vilken tid det tog. Då stod vi här på påskafton med veterinär, som fick loss eländet och sedan var det sköljning och diverse annat.

Definitivt inget läge att åka och tävla om detta skulle hända. Deras väl och ve går före rosetter.


Jag tyckte jag hade räknat ut allt och att det skulle nog gå. Har dock en mer realistisk make, som satte P för mina planer. Ja, ja, jag lyder väl då...  


Det har gått över förväntan med avskiljningen. Corazona trivs i sin lilla flock och Aguilas juver är på tillbakagång. Underbart. Inte kul med mjölkstockning och annat otrevligt.


 

Figaro och Mandingo på den tiden det begav sig. 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

31 mars 2011 17:33

Nej, Anne-Britt. Man KAN bare ikke nå det hele! Døgnet har kun 24 timer. Kender det kun alt for godt!

http://www.colinadelsol.dk

Ann-Britt

31 mars 2011 18:56

Fast visst är det irriterande. Man kunde väl få några extra timmar att göra roliga saker på när man behöver det.

 
Magda

Magda

1 april 2011 09:40

Hi, hi tycker jag känner igen mig i vissa delar. Tur man har de där männen som stoppar ens framfarter ibland...Energi & optimims kan vara på gott och ont ibl.
Tycker verkligen du gör helt rätt som sätter hälsan före rosetterna! Nu går det säkert jättebra, men skulle ngt hända skulle det nog vara svårt att förlåta sig själv i ev.prioriteringar man gjort om du åkt. Jag ska själv försöka ta mig till Åstorp så jag får väl se till att ta kamera med mig och redovisa dagen sen!:-)

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

1 april 2011 10:20

Ja, det är svårt att välja mellan allt skoj som finns att göra. Jag hoppas kunna ta en sväng dit ändå, även om det blir utan häst.
Då ses vi och då har du barnvagn med antar jag, eller den lille ska spendera sommaren i tryggt "inomhusförvar"? Jag menar han/hon verkar ju inte ha någon brådska att komma ut och titta på världen...

 
Magda

Magda

2 april 2011 00:40

Ha, ha nej frisk luft ska bebisen få gott om! Och kommer hon/han inte ut självmant inom 6 dagar har jag tid bokad för hjälp på traven!

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

2 april 2011 10:31

Ja, men jag sa ju att det var en ynkligt liten mage. Klart att han/hon behövde växa lite mer...

 
Ingen bild

ylle

4 april 2011 16:29

Det låter som ett rätt körigt program det där! Tur att maken är mer tids-realist då!

Ann-Britt

4 april 2011 20:20

Ja, vi får dra ner till tre aktiviteter tyvärr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se