Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Min million dollar baby

Av Ann-Britt - 31 januari 2011 17:34

Jag började arbeta Azora vid hand idag. Det var första gången med kapson och longerlina. Vi gick in i ridhuset och hon stod still - sökte sig framåt nedåt - trädde under sig - stannade ute på spåret vid halt osv, osv. Jamen, vad säger man? Köp PRE! Men INTE DENNA för hon är bara min.


Tänk att hon var totalt omöjlig som föl, nåväl under en tvåmånaders period. Hon blev stollig när jag drog grimman över öronen på henne och vägrade komma vid insläpp. Jag höll på att fullkomligt galen på henne. Vi tog in alla hästar utom Aguila och "Stollan", men hon kom inte ändå. Sprang runt och tokade sig och drog iväg när jag kom nära. Alla Aguilas föl har en period på en vecka eller två när de är sådär, men Azora tog priset.


Jag tänkte att det blir aldrig en vettig häst av henne och ville INTE ha henne och därmed var det även omöjligt att sälja henne. En sådan idiot skulle ju ge oss dåligt rykte och jag misströstade.


Men det vände och sedan har hon bara blivit alltmer guld värd. Hon går från klarhet till klarhet och kommer nog t o m att övertrumfa sin mor. Hur nu det kan vara möjligt.


    

 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

1 februari 2011 10:12

De er jo fuldstændigt som teenagere! Umulige, på tværs, vil ingenting, er dumme, uvillige, dovne osv. Men så sker der noget i hovedet på dem - og man spekulerer over, om der mon har været en i stalden om natten, der har byttet hesten ud med en, der ligner den på en prik!
Hun er i øvrigt meget, meget smuk, Ann-Britt!

http://www.colinadelsol.dk

Ann-Britt

1 februari 2011 10:57

Javisst, ibland kan man undra vad som händer. Azora hälsar och tackar för komplimangen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se