Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 november 2010

SICAB-bilder

Av Ann-Britt - 28 november 2010 12:16

Hemma igen från cirkusen i Sevilla. Jag är alltid liten kluven när jag varit där. Ska jag åka igen, vad tycker jag osv. Det som är trevligt är att träffa alla kontakter för de flesta är där och det underlättar ju. Men jag är inte helt tillfreds med hästhållningen på denna gigantiska utställning.

Första gången jag var där gick jag omkring med stora ögon och tyckte allt var helt makalöst fantastiskt. Nu är jag lite mer kritisk och fundersam. Men visst har man alltid mycket trevligt i Sevilla och den här gången valde jag de bitar jag verkligen ville se och skippade resten.


  


Det är en speciell stämning när man anländer hit och ser den pampiga entrén.


    


Sto-avdelningen som finns inne i samma hus som alla affärerna. Inte så lugnt och fridfullt precis. Jag tänker på våra egna hemma i stallet och hur gott de har det. Jag står och begrundar hur vi ska lägga upp dagen.


  


Det var inte så många föl med denna gången, vilket var positivt. Inte kul att dela box med mamma en hel vecka. Det är inga stora ytor de har. Alla hästarna anländer innan tisdagen och ingen får åka hem förrän allt är slut på söndagen.


    


Om man vill kan man handla upp en hel förmögenhet, men man kan också åka hem med en repgrimma i spanska färgerna för 9.99 Euros...

Nedanför dessa rader av butiker finns alltså alla ston i sina små gallerboxar.


  


En glad spanjor som vill vara med på fotot. Folk är himla glada och skojfriska här.


    


Jag mötte min holländska kollega, Carla. Vi blev filmade och intervjuade. Vet inte hur resultatet blev. Stackars Carla stod under en lampa och det droppade ner kallt vatten i hennes nacke och hon ville inte berätta det utan stod där och led och försökte besvara frågor och samtidigt le, trots vattendroppet.

 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

28 november 2010 15:23

Åh, ville ønske at jeg havde været der også! Har siddet og set SICAB TV hele ugen, når jeg havde tid. Hvor kunne det ha' været hyggeligt at møde dig i Sevilla....

http://www.colinadelsol.dk

Ann-Britt

28 november 2010 17:38

Det är jättebra att man nu kan se på SICAB TV. Det gjorde jag också förra året, för då åkte vi inte dit.
Vi får väl ordna med ett annat tillfälle att mötas. Det skulle vara trevligt tycker jag.

 
Charlotte

Charlotte

28 november 2010 21:47

Ja - lad os det!

http://www.colinadelsol.dk

 
Magda

Magda

1 december 2010 10:28

Ååhh vad jag blir avundsjuk! Men kul att sebilderna:-)

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Ann-Britt

1 december 2010 11:48

Det var härligt. Fler bilder kommer också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se