Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Bättre sent än aldrig

Av Ann-Britt - 13 oktober 2010 10:48

  


    


Kenneth hänger i krokig arm och klipper det sista på häcken. Det gick inte att nå upp utan skylift. Ibland blir vi lite trötta på att allt är så himla stort här.

Någon takpanna har spruckit och måste bytas och till det behövs liften också. Våra gamla tegelpannor är så sköra och vi vill inte riskera att trampa omkring på dem. Då spräcker vi två när vi lagar en.

Lysrör i ridhuset ska bytas. Sällan vi är sysslolösa egentligen.


Hästarna följde med i Kenneths göromål och det var det mest spännande som hänt denna veckan. I alla fall den första halvtimman, nu har de tröttnat och äter istället.


Jag har förälskat mig i en ny hingst. Han är något så grymt snygg, men tyvärr inte kvalificerad för att få lämna semin än. Jag ska tjata på stuteriet så att han blir klar till nästa år förhoppningsvis. Har ingen bild på honom heller. Ni får vara lite nyfikna så länge. Mer om honom kommer säkert längre fram.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se