Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Ingen Helsingborgs festival

Av Ann-Britt - 31 juli 2010 16:14

Nä, vi skippar festivalen i år. Kenneth fortsätter med sista hagen och jag bakar bullar. Provade att baka ostgifflar, som blev tämligen äckliga men som jag ändå åt två stycken av för jag var så hungrig.

Jag har gått runt den stora hagen och klippt grenar och sly som låg mot trådarna. Sedan tog jag mig an de megastora kardborrtistlarna innan Kenneth klippte ner dem och spred fröna på en ännu större yta.
Våra hästar älskar att äta tistelblommorna och jag förstår inte hur de kan. T o m blommorna sticks något gräsligt. Taggarna går rakt igenom tjocka handskar. Hur kan de med sina känsliga munnar tugga något så grymt.


  


Paraply igen. Corazona ser mycket märklig ut när fölpälsen släpper. Vi mätte hela gänget och Corazona är störst av våra avkommor vid den här åldern. Azora är 160cm (2 år) och då undrar jag vad Corazona ska stanna på om hon tänker växa över storasyster. Usch, jag vill inte ha så megastora. Vad gör man? Slutar ge dem mat, luft eller kärlek.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se