Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Ingen rädder för Ann-Britt här...

Av Ann-Britt - 25 maj 2010 10:56

  


Här ligger våra småttingar och solbadar och tar sin förmiddagslur. Aciano har däckat helt i bakgrunden. Jag smög mig närmare och hoppades att de skulle ligga kvar.


  


Ja, de var inte så lättskrämda och det slutade med att jag satt inne hos dem och gosade ett tag. Alla låg lugnt kvar även när jag gick därifrån. Lätt att bli kär i de här små liven.


Transporten till Spanien går på lördag och det börjar kännas lite konstigt i hjärtat. Usch, det blir tomt efter dem.


Idag har jag tömt ur Aguilas box och ska åka och köpa spån så det blir en ren, fin bädd till henne. Borde tvätta och måla boxen också. Får väl se om jag hinner. Vi har kurs fredag-söndag och det ska också förberedas.


Igår eftermiddag gick jag lös på rabatten längs med huset mot gårdssidan. Oh, som jag slet. Hästgödseln vi lade ut i höstas har gjort nytta och ogräset var frodigare än någonsin och hade vuxit något helt osannolikt. Jag fick gräva med grep och flytta alla kantstenar för att få ordning på det. Orkade inte hela rabatten, men det allra värsta är gjort. Var slut som artist efteråt.


Som om inte detta kunde räcka verkade jag Aguila på kvällen. Vi har hovslagaren här om ett par veckor, men jag tyckte det var enklare att klara av Aguila så slipper vi strula med mamma/föl. Fixade Futura också när jag ändå var i farten.

Ännu mer slut som artist sedan.


Landade i soffan och såg filmen "Darling". Bra och lite sorglig.

 
ANNONS
 
Evisen

Evisen

25 maj 2010 12:45

Mysigt! En middagslur hade inte suttit fel nu efter maten!

http://www.metrobloggen.se/evisen

 
Mägi

Mägi

26 maj 2010 08:10

Visst är det härligt när de ligger kvar och man kan sätta sig brevid!

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se