Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Goder afton i stugorna!

Av Ann-Britt - 23 maj 2010 19:06

Så var jag tillbaka efter 2 1/2 underbara dagar på Bornholm. Vi var ett gäng på ca 46 personer och vi har haft så himla kul och fått se massor, massor eftersom vår guide är infödd bornholmare och förstås kan precis varenda sten och byggnad på ön.

Jag vågar inte sätta ut en massa foton på byggnader utan inleder lite mjukt med häst och vagn.


  


Vi har här varit på fiskrestaurang och tryckt i oss ungefär tre gånger så mycket mat som är vettigt, från en buffé, och här sitter vi och äter glass, också från buffé med 15 sorter, och tittar på hästarna. Vi var helt glasartade i ögonen bara så mätta vi var kan jag tala om. Ni vill inte se oss på foto! Vi gick till hotellet och det tog 40 minuter, drygt, i högklackat. En strapatsrik färd, men behövlig.


  


Här gick färden över stenhällar och sandstränder. Mycket vackert! Hotellet ligger väl 5 km bort i fjärran och till höger, om ni hänger med?


  


Detta är innan buffén och de högklackade, när jag fortfarande kan knäppa koftan. Underbart mjuk och fin kritvit sand. Det lät som om vi gick på potatismjöl. Knirkade under sulorna. Lustigt ljud. Det var för kallt för att bada tyckte jag även om en i gänget faktiskt hoppade i. 10 grader varmt eller så. Nja, det får bli 15 grader till innan jag kliver i plurret.


Vi tackar Alexandra och Emma som tagit väl hand om våra djur och skött stalltjänster, matat och kelat med kissarna. Underbart att kunna resa bort och veta att allt funkar hemma och kunna släppa allt. Det är avkoppling det.


Aguila ser ut som om hon skulle kunna klämma fram fölet inatt, men hon har inte satt något juver alls. Hm, lite märkligt men det är 1 1/2 vecka till uträknat datum och hon brukar alltid gå över. Fast i år tror jag knappt det. Alexandra sa att det hade varit mycket skrapande natten som gick och lite allmänt hallå i stallet. Ja, för min del får hon gärna komma tidigare. Hennes föl är alltid så gigantiska. Efter detta fölet ska hon få ett viloår har vi bestämt.

 
ANNONS
 
Mägi

Mägi

24 maj 2010 11:47

Ooooh låter gott och ni verkar har haft det bra! Det var ingen dålig promenad i HÖGKLACKAT!:-O STOR APPLÅD!!

http://www.descarada-de-fenix.blogspot.com

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

25 maj 2010 21:31

Ni åt väl Bornholmare antar jag -omelett med böckling;-) Gott faktiskt. Bornholm är större än man tror, vi trodde vi skulle cykla runt den på en dag, hehe. Blev erbjudna lift* med ett privatplan till Copenhagen men vi hade ju djuren därhemma:)

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ann-Britt

Ann-Britt

26 maj 2010 09:10

Ja visst är det stort. Vi åkte runt i buss, bekvämt och bra, förutom min promenad på kvällen då förstås. Underbar ö! Bornholmare blev det inte, men rökt sill och det var inte dumt det heller.

http://www.gustavsborgpre.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se