Gustavsborg PRE

Alla inlägg under februari 2010

Av Ann-Britt - 4 februari 2010 18:39

  


Gå ut i den här kylan?  Nej tack matte, jag ligger bra här! 


Idag har det varit vidunderligt vackert väder oavsett vad katterna än tycker. Det har INTE blåst eller stormat. Blåser gör det nästan alltid i Skåne, men inte idag. Jag satt i solen och njöt en stund till och med. Man blir lite röd om kinderna av solen nu och den värmer så gott, så gott.


Aciano var halt imorse när vi släppte ut. Jämmer och elände. Han hade antagligen trampat sig och eventuellt stukat till sig dessutom. Det var lite blod vid kronranden och han ville inte stödja riktigt på foten. Men det är rent och fint ute så han fick gå ut i hagen. Imorgon får det bli egen hage med mamsen, för killarna hade busat runt lite väl mycket och han var sämre ikväll. Lite varm över kotan, så det tyder ju på en vrickning/stukning. Att röra sig är alltid bättre än att stå still, men kanske lite mer kontrollerad rörelse bara.ANNONS
Av Ann-Britt - 3 februari 2010 18:44

All tid går åt till slit och släp och inga hyss hinner man med! Vi plogar och det blåser igen och vi skottar och det blåser igen och vi pulsar i 50 cm snö till hagen. Typiskt för Skåne. På fälten syns gräset genom snön, men vägarna är ofarbara.

Jisses när allt det här smälter, då får vi väl simma till hagarna istället.  

Corredor 2008. Piggar upp mig med några sommarbilder.

  

Nobleza och jag har någon slags meditationsstund 2008.


ANNONS
Av Ann-Britt - 2 februari 2010 15:42

Våra hästar bad oss vänligast att ta in dem klockan halv tre, tack. Vi vill gå in och äta mat inne faktiskt, sa de allihop. Inget knussel där inte och inte behövde vi böna och be för att de skulle anlända till grinden.


Vi kapitulerade igår kväll för Rombos och Acianos bön om egen "kuppe". De fick dela på sig och nu har lilla minsta "lill-knodden" den största boxen i stallet. Båda hälsar att de trivs ypperligt med arrangemanget. Någon av dem hade landat i krubban så ena bulten lossnat och då ville vi inte riskera att de hittade på något annat hyss så de skadade varandra.


Här är foton på vår makalösa New Forrest, Daniella och vår ännu mer makalösa dotter Alexandra. Daniella var dotterns första och än så länge enda egna häst.


  


Stor kärlek rådde mellan de två.


  


Hon var helt underbar och vi saknar henne. Fång var orsaken till att hon togs bort. Eländig sjukdom.


Fick rapport om besök på vår hemsida och det är så fantastiskt med Internet. Att kunna nå folk över hela världen. Vi får rapport varje månad om vilka länder, hur länge folk varit inne på sidan, vilka sidor de tittat på osv, osv. Tänk att köra annonser och uppnå detta. Det hade kostat miljoner.


Igår fick jag mail från en PRE-uppfödare i Holland som hittat oss via nätet. Hon var ganska ny i branschen och ville få lite tips om hingstar osv. De använde också semin. Vi har kontakt med ett stuteri i södra Tyskland, som också hittat oss via nätet och pga seminverksamheten. Dessa kontakter skulle vi aldrig ha fått annars.

För att inte tala om alla mina trevliga bloggläsare!


Ha en trevlig eftermiddag och kör försiktigt i snöröken!

Av Ann-Britt - 1 februari 2010 17:43

Nu har jag fått kontakt med Ricardo och kan boka den 5-6 eller 6-7 mars med honom. Mail och Internet är inte tillförlitligt i Portugal tydligen, men nu har vi hittat varandra via telefonen. Tur att det fortfarande finns detta gammaldags kommunikationsmedel...

Du som är intresserad måste höra av dig till mig omedelbums, så att jag kan boka honom definitivt.

Av Ann-Britt - 1 februari 2010 17:37

Tack till Carinas kursdeltagare som var här i lördags. Ni testade verkligen gränserna för hur många glada personer vi kan trycka ihop i vår lektionslokal. OBS! Det måste vara glada personer, annars får man in betydligt färre.


Alltid lika trevligt att ha er här! och välkomna åter i februari.


Det var så kallt så jag kom mig inte för att fotografera, så ni får gärna skicka mig foto till hemsidan o bloggen. Jag har turen att kunna hänga i mitt varma kök över grytorna.

Av Ann-Britt - 1 februari 2010 17:24


Hej vad det går...

Jag hörde en intervju med killarna som byggt den här sparken. Intervjuaren frågade vad som hände om de kom till en vak, för det går nämligen inte att stoppa mojängen när man väl startat den. Ja, det var bara att hoppa, sa byggaren.

Har man startat var det bara att åka med i över 100 knyck! Men nog är den kul?

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se