Gustavsborg PRE

Alla inlägg under december 2009

Av Ann-Britt - 14 december 2009 10:30

Ja nu har lilla människan, som gör frivola volter på torpet, eller hur det nu är... gjort en ny toppbild till mig.

Man tackar, man tackar och lägger förstås ut det nya miraklet.

   Kram från mig!

ANNONS
ANNONS
Av Ann-Britt - 13 december 2009 13:36

Vi var 9 glada personer som invaderade julbordet på Tunneberga igår. Och tänk att man alltid stoppar i sig på tok för mycket mat. Den sista pralinen fastnade någonstans i nyckelbenshöjd, för det var helt fullt i röret. Men oh, så god maten var.


    


Ja, vitare än så här lär det inte bli i Skåne till jul, så jag fick passa på att filma och fota.Av Ann-Britt - 12 december 2009 15:16

Igår bjöd vi på smörgåstårta på vårt fredagsgäng. Jag hade knåpat ihop en Skagen-variant och en med rostbiff. Elin, som praktiserat på Daglig verksamhet, hade bakat en "djuriskt god" marängtårta och den hade hon med sig och bjöd på. Vilket kalas! Jag kommer inte ihåg hur många bitar av Elins tårta jag åt... Jo, det gör jag men skäms för att tala om det. Tror jag får tigga till mig receptet.

Hon var snäll nog att lämna en bit till Kenneth och mig, så på kvällen var det dags igen he, he.


  

Alexandras lille Hugin på favortitdynan. Den var trasig och eländig men det var den bästa vi hade, tyckte Hugin, och den fick vara kvar så länge lille kissen levde.

  

Mysigt med halm!!


Det har varit en underbar dag med sol, ingen vind och nästan lite köldgrader. Ikväll blir det julbord!


I tordags satt jag och försökte få klart hemsidan. Slet som en liten iller för att få allt klart. Översatte till engelska, vilket vi inte haft tidigare. Skulle lägga in rysk text från Word, men då sa den nej tack och allt blev bara frågetecken. Lite tjatig text...Nu behövde jag alltså hjälp. Fick ordning på det hela på förmiddagen och gick ut i stallet igen och fortsatte jobba. Trodde att Web-byrån hade öppet till 15 på fredagar, så efter vår trevliga lunch gick jag in för att ringa och säga att "nu kan ni lägga ut den". Ringde tre minuter över 14 och får telefonsvarare som säger att "på fredagar stänger vi kl 14.00" Blev jag lite trött då???Av Ann-Britt - 10 december 2009 13:29

Jag fick några bilder på Indio och Viento, från Emma Kulla. Emma var praktikant hos Hanna Engström i somras och hade fotat våra två avkommor, som blir 3 år nästa år. Inte klokt vad tiden springer iväg. De är klara för avelsvärdering alltså!

Viento blir allt mer lik sin storebror Figaro. Se själv

  

Viento är den bruna och Indio är skimmeln.

  

  


Så nöjd jag blev med våra små... Det finns liksom en tid i deras uppväxt när man bara vill gömma dem i en garderob så ingen ser dem. Futura befinner sig i den fasen nu, med lång giraffhals och kroppen i minst tre avdelningar och varianter. Killarna hänger någorlunda ihop i kroppen fortfarande.

Men för de två på bilderna behöver minsann ingen skämmas.

Av Ann-Britt - 9 december 2009 19:46

Han är bara helt underbar vår lille Aciano. Han är så nöjd med tillvaron i egen box. Han får en slurk av mamma när vi nattar och när vi ger frukost. Då öppnar vi mammas boxgrind, så får han sticka in huvudet och dricka. Sedan backar han ut igen och går tillbaka till sin egen box och får sitt kraftfoder och hö. Man bara älskar honom!!!

  


Ikväll har vi varit och hälsat på en flicka som ska rida och visa Capitano framöver, när han blir stor nog för sådana aktiviteter. Malin heter hon och det var en fröjd att se henne rida. Hon tävlar på medelsvår nivå och vi tycker att tiden ska gå fort nu så lilleman blir ridbar.


Av Ann-Britt - 9 december 2009 11:11

Vår lille myspysarkatt, Tiger.

 Av Ann-Britt - 7 december 2009 18:42

Idag var det verkning av 10 hästar som gällde. Småttingarna var hyfsat duktiga. Capitano och Rombo tyckte att man kunde faktiskt göra roligare saker än stå där i gången och hänga, men det gick bra ändå.

Aciano är, sin vana trogen, bara så duktig och lilla Futura fick också med beröm godkänt.

Nu blir det pizza till liten trött matte och husse och soffläge. En hel dag i stallet tar på krafterna.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se