Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Kontorsjobb

Av Ann-Britt - 29 december 2009 18:46

Har suttit hela eftermiddagen med bokföring och jag tillhör de få som tycker att det är roligt. Knäpp, ja troligen.

Kom på att jag är hungrig som bara den. Lätt att glömma tiden när man har så kul...

  

Salamimacka fotad av Malin Lauterbach. Mitt egenhändigt bakade bröd befinner sig under korven.

Ikväll ska vi se "Flickan som lekte med elden" (DVD). Kenneth har varit och laddat upp med filmgodis.

Kylan slog till idag och det var bra tur att alla lökarna kom i jorden häromdagen.


Ninfa tycker att det räcker med snuttandet nu för Acianos del. Han är lite besviken, men finner sig i det liksom hennes andra ungar gjort. Hon är bara så kanon som mamma. Perfekt om det funkar så bra, för då kan de fortsätta gå i samma hage. Det är trots allt väldigt tryggt med mamma i närheten även om man inte får mjölk.


 
ANNONS
 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

29 december 2009 19:09

Allting som man kan är väl roligt och så har det förmodligen gått åt rätt håll också;-) Själv får jag fjärilar i magen av att bara skriva under deklarationsblanketten. Mackan ser god ut och håller* nog med enbart smör på:)

http://barasaras.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se