Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Höstpromenad

Av Ann-Britt - 26 november 2009 17:19

Vrams Gunnarstorps slott, igen. Fotot är ett par år gammalt. Vi hade kurs med Hanna och fick tydligen lust att gå en prommis efter kursdagens slut.


  


Betydligt bättre höstväder den dagen än vad vi har nu, den saken är säker. Hästarna fick komma in 14.30 IGEN. Vi slirar ut till hagen och jag svär ve och förbannelse över geggan vid grinden. Nu vill jag vinna någon miljon så vi kan lägga grus vid alla grindar och vägar till hagarna.

Det roligaste jag gjort i geggan (då var det INTE roligt) var att fastna med stövlarna och eftersom jag hade en häst i handen och skulle stänga grinden med den andra... Det gick inte bra. Jag kom liksom inte loss och ramlade handlöst rakt på rygg i den allra värsta geggan. Jag blev dyngsur (även i humöret) och fick faktiskt slänga underkläderna för de blev aldrig vita igen, trots kokning.

Detta hände när vi höll på med renoveringen och våra byggkillar skrattade så de tjöt. Inte snällt tycker jag. De såg mig som tur var bara efter fallet och inte precis när jag föll. Då hade de nog dött av skratt. De kunde de gott ha gjort förresten, så elaka som de var...

 
ANNONS
 
placebohoe

placebohoe

26 november 2009 17:28

Fint foto :)

http://placebohoe.blogg.se

 
Ängeln

Ängeln

26 november 2009 22:20

Lika kladdigt här i Dalarna och såphalt!

Jag gjorde ungefär samma bedrift i början på veckan, fast jag for framåt och hamnade på magen. Dyngsur hel och hållen, men ingen skrattande publik tur som var. Jag skrattade inte heller!

http://mormorsblogg.wordpress.com

 
Evisen

Evisen

27 november 2009 08:32

Hehehe.... trillat har jag inte gjort ännu men däremot har det hänt att gummistövlarna stått kvar på samma ställe när jag gått iväg!

http://www.metrobloggen.se/evisen

 
Gitte

Gitte

27 november 2009 10:55

Gissa hur ljuvligt livet är med långhåriga islänningar och lervälling. Jag gräver fram hästarna dagligen. Får väl stenlunga av allt dammet. Läkarna kommer att stå som frågetecken - men den här kvinnan, jobbade hon inte på kontor. Märkligt. Allt detta grus i lungorna, hur kan datorn ha alstra dett? Själv landade jag två gånger i leran häromkvällen. Hjälpte en väninna att fånga in hennes häst som var på rymmen. Otack är världens lön. :)
Underbar slottsmiljö på bilden.

http://www.nissebus.bloggagratis.se

 
Ann-Britt

Ann-Britt

27 november 2009 18:50

Som tur är rullar sig inte våra hästar så ofta, men benen är leriga långt upp.
Inte så kul att sätta stövlarna heller. Det blir lite blött om tassarna.

http://gustavsborgpre.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se