Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Oj, vilken dag

Av Ann-Britt - 13 oktober 2009 19:18

Ja nu har jag bakat och kittat och haft patienter och elever och goda vänner på besök. Härlig dag, men jisses så trött jag är.

Mina fingrar var blå när jag var klar med fönstret. Det finns nog en anledning till att man ska göra sådant jobb på sommaren. Bara nu inte kittet fryser till is och ramlar av...


Tove kom på besök med Zimbad och han var jätteduktig. Var lite 4-års vimsig till att börja med, men koncentrerade sig snart och fokuserade på bommar och vippbrädor. Vi fick kvitto på vårt jobb när han skulle åka hem. Han brukar aldrig vara svår att lasta, men det krävs lite linor och fix. Tove lastar alltid själv. Nu hade han lärt sig i ridhuset att gå fram för en liten signal med ledgrimskaft och spö och detta provade Tove vid transporten. Han gick rakt in utan att tveka så fort hon gav signalen. Toppen! Då hade den poletten ramlat ner. Vi ska fortsätta en annan dag med kroppsmedvetenhetsträning (vilket ord!)

  


Brödet blev smaskens. Tänkte njuta av en kopp te och macka i soffan nu.

  


Video kommer snart på Dixi och hennes föl. Nästa gäng som var och tränade bland bommar och brädor idag.


 
ANNONS
 
Ingegerd

Ingegerd

13 oktober 2009 21:48

Det är ju fantastiskt bra att träna föl och hästar inför olika situationer. Men, kroppsmedvetenhet har de inte det då? Brödet ser smarrigt ut, med fin skorpa. - Tack för tipset ang prommonskalen, tänkte väl också det att de kan finnas kvar i marmeladen. Fönstren ser så fina ut nymålade mot det röda teglet!

http://josephinespapilloner.blogg.se/?tmp=13214221

 
Teija

Teija

14 oktober 2009 11:31

Brödet ser supergott ut!

Förstår att det var svårt att kitta i kylan, hoppas att det håller nu då så mödan inte var förgäves.

Nog är det bra att kunna lasta själv, det är ju inte alltid man har tillgång till någon som kan hjälpa en.

Ha en fin dag:D

http://varannandag.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se