Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Sol igen

Av Ann-Britt - 29 september 2009 12:20

Ikväll ska jag på vandring med Slow Food-gänget. Vi ska "besiktiga" asiatiska butiker i Helsingborg och kanske inta en måltid efter detta. Det kan väl vara en trevlig avslutning på dagen?

Härligt, svalt höstväder idag, men det blir kontorsarbete för min del.

  

Snart är det inskrivning av årets föl. Då får vi se om allt blir rätt i passen denna gång. Förra året var det två pass som fick gå tillbaka för fel namn och fel färg på hästen. Alla dokument var rätt ifyllda av veterinären i Sverige, men något hände "på vägen". Viento, som är mörkt brun, blev helt plötsligt skimmel och fick namnet justerat. Corredor fick också namnet justerat. Inte så kul när vi redan väntat över ett år på passen. Fölen hinner lämna oss flera månader innan passen anländer. Spansk byråkrati är inte att leka med.

Ägarkorten ska egentligen fyllas i senast två veckor efter försäljning, men då har vi inte ens fått några kort att fylla i. Ja, nu går det ändå förstås, men det känns bättre att kunna leverera häst + pass till ny ägare. 
ANNONS
 
Teija

Teija

29 september 2009 16:46

Vad tråkigt att så viktiga handlingar blir fel!
Sitter också här med en massa pappersjobb, fast vi har jättefint väder. Lite kyligt dock, det var frost på bilrutan i morse!
Hoppas att ni får en trevlig kväll:D

http://varannandag.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se