Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Gamla musikminnen

Av Ann-Britt - 26 september 2009 23:18

Så här på lördagskvällen, efter att ha avnjutit Tina Turner på TV, kom jag att tänka på en gammal favorit. Letade efter Bette Midler på YouTube och hittade denna hysteriska video med Dolores och hennes sjöjungfrugäng. Jag såg showen på Olympen i Lund och detta inslag är från 1983.

Inget för svaga nerver eller personer utan humor. Men ni andra kan ha lite roligt kanske?Tinas show var fin. Vilken kvinna! Hennes berömda ben hänger fortfarande med i svängarna, trots att hon väl är snart 70 år. Inga åderbråck där inte...


Ett annat roligt minne är Frankie goes to Hollywood med sin, på den tiden, fruktansvärt ekivoka låt Relax. Den var bannlyst i flera länder och spelades förstås på alla diskotek. Vi bodde i London och jag dansade flera gånger till denna på Hippodrome. Då Londons största diskotek (nu pratar vi 80-talet) och ett underverk av effekter. Det tog in några tusen personer och var innestället nummer 1. Det var ljuseffekter och storbildsskärmar och jag vet inte allt och jag stirrade storögt. Var ju van vid Mogambo i Helsingborg...Ja, det var då det mina vänner! Nu sitter jag och bloggar på lördagskvällen med katten som sällskap. Fast det är rätt trivsamt det också.

 
ANNONS
 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

27 september 2009 10:22

Tina har kanske sina ...åderbråck i själen;) och var tid har sina relaxer, men visst kan en flippa ur ibland till en video och sätta lite sprutt på katten, hehe.

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ann-Britt

27 september 2009 13:08

Jo, det är väl så att vissa åderbråck inte syns så mycket utåt och då är väl de synliga att föredra.
Katten låg lugnt kvar trots Frankie. Nu var detta den censurerade varianten. Den som är "banned" finns också på YouTube.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se