Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Företagarfrukost

Av Ann-Britt - 22 september 2009 11:08

Inledde dagen med en mycket informativ och trevlig företagarfrukost i Bjuv. Det informerades om generationsskifte i företag. Vi besökte Snickerifabriken som bytt ägare och nu tillverkar både snickerier och aluminiumprodukter. 

De fönster som vi har bytt ut på vårt hus, kommer från Snickerifabriken och även trappan inne i huset. De är verkligen mycket duktiga hantverkare. Idag fick vi se fönster till Rådhuset i Helsingborg samt till ett kulturhus. Det luktar så gott med trä. Där kan aldrig aluminium konkurrera med trä...Inte i utseende heller, trots att målningarbetet är lite kämpigare med träfönster (fråga mig!).

Måste förstås lägga in lite skrytbilder på fölen också. Här är det först Capitano, som har full koll på Polly bakom honom. Mamma syns i boxen till vänster.

  

Sedan Rombo, som får tips från coachen...

  

Tycktes vara bra tips! Mamma har släppt över ansvaret till Kenneth och ägnar sig åt att äta halm.


Det är Rombos mamma som friserar mig på min presentationsbild upp i högerhörnet på bloggen. Hon är en sådan där "fnulare" som älskar att fnula runt i hår och mössor osv.


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

22 september 2009 21:00

Det förstår ju jag det att du vill skryta lite med dom där fina fölen :-)

Ha en trevlig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se