Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Tassmassage

Av Ann-Britt - 27 augusti 2009 14:36

Alive and kicking... Ja, lite hängig är jag allt, men det får gå. Kenneth har hjälpt mig att mocka och fixa lite i stallet. Har ströat gästboxarna inför kurshelgen.

Den nya halmen är fin, men jämfört med den knallgula kornhalmen kan den inte mäta sig utseendemässigt. Tror dock att denna kommer att suga upp betydligt bättre. Knallgul kornhalm suger inte alls nämligen.


I morse hade jag kvalitetsstund med Tiger. Han hjälpte oss med utsläppet och det måste han få uppskattning för. Det blev en kvart i soffan vid stallgaveln och han fick tassmassage. En av få katter jag vet som älskar att man masserar mellan varje tå, inspekterar alla klor osv. Efter detta var det öronmassage och sedan var han helt borta för räkning...

Igår åt han, för första gången, sitt avmaskningspiller inlindat i ost. Vi (läs Alex) brukar få stoppa ner det i halsen på honom under protest. Vem skulle inte protestera! Sedan kräker han ibland upp eländet och vi får ta en dos Profender i nacken. Eländes skit med dessa parasiter.

På fotot ligger han i sin alldeles egen lilla berså av buxbom.

 
ANNONS
 
Teija

Teija

28 augusti 2009 08:30

Oj, får införa tassmassage á la Ann-Britt på vår katt med... Hm. Men jag får nog starta lite varligt eller hur?;)
Tycker också att det är ett elände att ge maskmedicinen. Han hatar den och det går inte att lura i honom den utan jag får spruta in flytande i munnen på honom. Kan ju säga att jag är inte poppis då! Vad lyckades ni lura i Tiger för sorts medel?
Krya på dig nu och ha en fin fredag:D

http://varannandag.bloggagratis.se

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

29 augusti 2009 09:31

Hm jag säger bara -whiskey;) Ja inte till katten, Alex liknar på pricken grannens ena katt. Han var inne på våras revir igår när de hade en bullrig maskin hemma hos sig. Nä missar vill ha lugn och ro -och massage;)

http://barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se