Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Vi seglar

Av Ann-Britt - 14 augusti 2009 11:33

Ja, nu kan vi ta fram gondolen och fräsa runt i hagarna. Hur mycket vatten finns det som molnen kan släppa ner på oss?

Jag vill aldrig mer höra att grundvattennivån är låg. Det finns ingen möjlighet. Nu ligger den i alla fall över marknivå.

Fast jag är rätt nöjd med livet ändå. Har tillbringat kvalitetstid med Tiger (katt) i en halmhög i stallet t ex. Bara det gör att livet är värt att levas!  Varmt och mysigt och mycket livsbefrämjande. Jag skulle egentligen ströa boxar, men så var halmhögen paxad av Tiger och då går det inte att börja sprätta runt i den och förstöra hans fint gjorda "fågelbo". Han brukar ha sitt lilla bo i kanten av högen och då kan jag rumstera fritt runt honom, men idag låg han mitt i. Tänka sig!

Jag planerar mat och kakor inför kursen med Bent Branderup den 22-23 augusti. Det är fullt hus och mycket logistik som ska funka. Kenneth är bortrest hela veckan och Alexandra ska representera familjen på bröllop den 22:e plus att hon står för blommorna så jag tror inte hon har så mycket tid över till lilla mamma just den helgen. Nu gäller det att vara välplanerad.

Jag hoppas på Alex hjälp i veckan dock... Snälla, snälla....

Måndagen efter kursen ska våra hästar bli fotograferade av Natalie som ska skriva en bok om PRE i Sverige. Väldigt trevligt att få vara med i den! Nu måste jag få in lite putsning av ston också i veckans schema.

 
ANNONS
 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

14 augusti 2009 19:38

Kollade och såg att Skånes grundvattensnivå fortfarande är låg, så försök vara glad åt regnet;) Kela med katter är livskvalitet.
Jobbig helg -lycka till!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Evisen

Evisen

15 augusti 2009 10:59

Igår kom det ganska mycket regn här men det känns som om vi ändå fått lite om man jämför med andra delar av landet! Det känns i alla fall inte som sommar.... det känns som höst och jag har en vecka till kvar på semestern!

http://www.metrobloggen.se/evisen

 
Ingen bild

Ann-Britt

15 augusti 2009 11:12

Nej, nej, nej finns ingen möjlighet att den är låg när vattnet ligger 10 cm ovanför marknivå. Det går liksom inte att få ner mer i jorden!
Visst är det höstkänsla. Stackars alla som måste vistas inomhus resten av året och inte har fått någon sommar. Jag har ju glädjen att kunna sitta en stund och njuta när som helst, oavsett jobb eller semester.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se