Gustavsborg PRE

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Lite svalkande foto

Av Ann-Britt - 28 juni 2009 18:15

Visst känns det avlägset med snö nu när vi njuter av nästan tropisk värme?

Färgflagorna far omkring mig och norrfönstren är inte att leka med. Det var i grevens tid jag tog mig an dem. Så, nu har jag bara 20 kvar, eller något sådant....

Vi hamnade på ett tapas-ställe igår kväll och de hade jättegod mat men helt förvirrad personal. Vi fick vänta en timma och sedan kom inte allt in på bordet. Potatisen var slut.. Hur kan potatis ta slut på en restaurang? Men gott var det i alla fall och jag kan tänka mig att gå dit igen. Kändes faktiskt som Spanien när vi satt där på innegården i Helsingborg. Sedan blev det kaffe och avec (för alla utom mig som körde bilen), i Norra Hamnen. Kontinental stämning även där. Några dansade tango på bryggan intill sin båt.

Vi hade tänkt åka till seminstationen och dubbelkolla Ninfa ikväll, men det blev en kaffe och brandy i skuggan under päronträden istället. Vi tar kollen på tisdag istället. Man ska inte förta sig i värmen.

Ha en god kväll gott folk! 
 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

28 juni 2009 20:48

Brrr det där såg riktigt kallt ut!! Jag har en jobbarkompis som redan har börjat räknat ner till julafton.. Det är lite jobbigt att höra när man försöker njuta av sommaren först hihi

Ha en härlig kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Britt - 20 april 2016 20:15

Allt som allt tror jag att jag varit i ridhuset 7-8 gånger med Cassiopeia. Hon har gått från tämligen hysterisk till att kunna sittas på under dessa få gånger. I mitt tycke ganska fantastiskt. Idag har Ingrid stått i stigbygeln och vi gick några ...

Av Ann-Britt - 8 oktober 2015 21:53


Jag har nu en blogg på den här adressen:   https://gustavsborgcom.wordpress.com/     ...

Av Ann-Britt - 24 september 2015 10:29

Hur bekvämt som helst! Vi deltar i tävlingen Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 som Måltidsakademiens BIblioteksstiftelse i Grythyttan utlyser varje år. 2013 deltog vi med vår första bok Året runt på Gustavsborg. Alla tävlingsbidrag finns med i mon...

Av Ann-Britt - 21 september 2015 09:33

Svalorna flyttar på samma datum varje år, nästan. Förrförra året den 12:e september, ifjol och i år den 14:e. Det blir så tyst när de lämnat och kvar står jag med all skit som ska skrubbas bort ;-) Nåväl de små mygg- och flugfångarna är väl värda en ...

Av Ann-Britt - 18 september 2015 14:30


Att visa sårbarhet/utsatthet är en utmaning för vår självbild, det vi tror på och känslan utmanar våra invanda mönster. Det vi kan fråga oss är vad är det som utmanas? Vad är vi rädda för? Vad måste kanske ändras för att acceptera denna insikt? Vår r...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gustavsborg PRE med Blogkeen
Följ Gustavsborg PRE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se